Derfor læser jeg e-bøger med Kindle

Der er mange ting i livet, jeg sætter pris på. Men en af de ting, jeg har absolut mest kær, er, når jeg får fred og ro til at sætte mig ned og læse en god bog. Skønlitteratur har mange fantastiske facetter, som både indeholder samfundsfaglighed, menneskelig afspejlning og naturligvis kulturel refleksion; alle sunde værdier, som udelukkende klæder på ens åndelige cv. Et slags åndeligt fitnesscenter, om man vil. 

 

 

I gamle dage læste jeg altid fysiske bøger. Det var jo det eneste, vi havde dengang. Men i dag er jeg gået over til at læse e-bøger. Til at starte med læste jeg på min iPhone, når jeg skulle læse en e-bog. Og selvom det gik fint, synes jeg, at skærmen var lille, og jeg mistede lidt af hyggeeffekten ved at sidde med en fysisk bog, en kop kaffe og et tæppe over benene en lun sommeraften. Men så fandt jeg en Kindle, som er en form for tablet lavet til at læse e-bøger på. Det er som at have en fysisk bog, bare hvor du får alle fordelene ved at have det på e-bog; fx mindre papirspild, en superhurtig levering, når du bestiller online, samt andre fordele ved at læse på en elektronisk enhed.

 

Et sted, hvor jeg altid køber mine bøger og henter ny inspiration, vil jeg dele med dig her. Du kan læse meget mere ved at klikke på dette link: https://politikenbooks.dk/. Der skal derfor lyde en stor anbefaling fra mig af til elektroniske bøger, og dertil er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr. Derfor kan jeg selvfølgelig anbefale dig at anskaffe dig en Kindle. Så får du alle fordelene ved at læse en fysisk bog, samt alle fordelene ved at have en elektronisk bog samlet i én enhed. Se dét er altså temmelig smart at gøre brug af.