En god kop te

Jeg har altid været til det, som er kendt som klassikerne. Det er den sorte te, og det er som regel det, som du finder i min kop. Så er det bare sådan, at en rigtig god kop sort te er en videnskab.

Gode forhandlere er sjældne

Jeg har i mange år hentet min te fra udlandet, og specielt de engelske forhandlere har været på toppen af min liste, men det er også en dyr udskrivning at få det købt og sendt til Danmark. 

Derfor ledte jeg efter en forretning, hvor jeg kunne få min te til en billigere pris, og det havde jeg gjort et stykke tid, da min mand kom hjem og fortalte, at der var en af hans kollegaer, som havde givet ham navnet på en hjemmeside, som jeg burde undersøge, for der havde de købt alt deres te, og de havde været meget glade for det.

En god handel

Jeg kiggede ind på https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the/sort-te.html, og det gik derefter ikke lang tid, før jeg bestilte, og så var der kun tilbage at vente på det kom frem. Det tog dog ikke lang tid, for allerede lige efter weekenden kom en pakke til mig fra tefirmaet, og jeg kunne samme aften smage på varerne og bedømme, om det var så godt, som de lovede. Det var faktisk bedre, end jeg havde turde håbe på, meget bedre, og de havde ikke løjet om kvaliteten, som var helt i top.

Jeg har siden købt al min te hos dem, og jeg har også købt nogle af de remedier, som bruges til at brygge en god kop te. Alt de leverer er i topkvalitet, det er altid til en pris, som er langt under det, som jeg skal give, hvis jeg havde placeret den samme ordre i udlandet, og så er leveringen og kundeservice meget bedre, end jeg har fået andre steder.