Økologien er alle steder

Jeg er vel nok det, som er kendt som en te-entusiast, og jeg er også vild med økologi, for jeg er ikke vild med de mange forskellige former for hormonforstyrrende stoffer, som har sneget sig ind i de mange ting, vi bruger i vores hverdag, så da jeg fandt ud af, at jeg også kunne få økologisk te, så var det bestemt noget, som jeg skulle prøve.

At finde den rette te

Jeg havde dog svært ved at finde en økologisk te, som også var i en rigtig god kvalitet, så jeg bestilte fra udlandet, og det var en dyr udskrivning hver eneste gang.

For et halvt års tid siden kom en veninde så og fortalte mig, at hun var begyndt at bestille sin te på en dansk side, og de havde ikke kun et stort udvalg, men kvaliteten var også virkelig god, og de tog ikke en formue for deres produkter.

Jeg fik navnet på hjemmesiden og gik ind og kiggede. Deres udvalg var enormt, og de havde også mange former for økologisk te.

Ingen grund til skepsis

Jeg havde dog flere gange købt katten i te-sækken, så jeg var konservativ og bestilte kun en lille portion efter en grundig snak med deres kundeservice.

Siden den første gang har jeg dog bestilt al min te hos dem, for de leverede topkvalitet, og de gjorde det hurtigt og til en pris, som var meget konkurrencedygtig. De leverer hver eneste gang topkvalitet, og de gør det med et smil. Jeg har også købt remedier til at brygge te hos dem, det er samme gode kvalitet, og det er med til at sikre, at du får det ultimative ud af smagen på din te, om den er økologisk eller ej.

Jeg bestiller ikke andre steder, og jeg anbefaler alle, jeg kender, som drikker te, at bruge dem, for de leverer det bedste hver gang.