Smukke variationer

Når alt kommer til alt, så er et armbåndsur bare et armbåndsur. Men så alligevel ikke. Der er stor forskel på kvaliteten af uret, der varierer fra de fineste og håndlavede, der selv mange år senere er helt perfekte og eftertragtede samlerobjekter, som de færreste kommer i nærheden af, til det mest billige skrammel, du kan få fra fjerne lande i Asien, hvor kvaliteten er skrabet og designet som regel lige så.

Udseendet har også betydning

Selv om der findes ure i mange kvaliteter derude, så findes flere og flere dog med et tåleligt urværk. Et ur, der fint kan fungere. Men som med så meget andet, betyder udseendet også rigtig meget, når det kommer til et ur. Der er ikke mange, der har lyst til at have et ur, der ser billigt ud, et hvor farven skaller af, eller et, hvor det bare ligner billig plast.

Det er ikke det værd, for du kommer ikke til at brug det nogensinde. Vælg et ur, der er i en rigtig god kvalitet. Vælg et ur, der er smukt. Vælg et ur, du vil have lyst til at bruge hele tiden – også om mange år. Det er som et smykke, og for mig er det smykke et Festina-ur. Det er den kombination af kvalitet og smukt udseende, der gør, jeg har lyst til at bruge det hele tiden. Et ur, jeg også vil holde af om mange år.

Ure online

Er der noget lettere end at handle online? Det mener jeg ikke. Jeg har købt mit nye ur på nettet. Noget, jeg ikke har fortrudt. Der er gode billeder og beskrivelser, så jeg vidste, hvad jeg fik. Og så er priserne bare så meget bedre der, end de er i forretningerne. Det tager jeg også gerne med, når der er noget, jeg gerne vil have.